Over ons

Wij ontzorgen door alle milieugerelateerde zaken uit uw handen te nemen!

Activiteitenbesluitadvies is een professioneel en betrokken adviesbureau gevestigd in Beneden-Leeuwen. Het bureau is in 2013 opgericht door ing. Danny Janssen.
Danny heeft een milieukundige achtergrond en ruime praktijkervaring op het gebied van vergunningverlening, advisering en handhaving.
In zijn dagelijkse werkzaamheden merkte Danny dat er veel vraag is naar kundig milieuadvies. Veel bedrijven kampen met vragen over de melding-/aanvraagsystematiek, de indieningsvereisten en overige mogelijkheden (zoals maatwerk en milieuneutraal veranderen) van het Activiteitenbesluit en de Omgevingsvergunning milieu.
Daarnaast kampen veel overheden/omgevingsdiensten met een achterstand op het gebied van vergunningverlening milieu. Voldoende redenen om een modern en doelgericht adviesbureau te starten.

Doelstelling

Wij richten ons op bedrijven en overheden, met als doelstelling om te ontzorgen door middel van praktische, doelgerichte en betaalbare advisering.
Dankzij onze resultaatgerichte aanpak en inzet van moderne communicatiemiddelen, kunnen wij u snel van dienst zijn en hoeft een grotere afstand geen belemmering te zijn.
Heeft u een vraag of behoefte aan milieuadvisering? Neem dan contact op met ons.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden (pdf):
AV Activiteitenbesluitadvies